Pop Piquiñín ye la versión n’asturianu de Petit Pop, grupu que ye toa una revolución nel ámbitu de la música infantil. Formaos en Xixón en 2010 por componentes que tocaron en grupos del llamáu Xixón Sound como Pauline en la Playa, Nosoträsh o Penelope Trip; tienen 6 discos publicaos con pieces que califiquen de “aptes pal públicu de los 0 a los 99 años”. La so sonadía vien d’unes composiciones que beben d’estilos como’l pop, rock, ska, rap o grunge y d’unes lletres enllenes d’humor que son toa una crónica del universu de la reciella y de les families d’anguaño.

Contratación

Redes sociales

Discografía

Canciones para el coche

2018, Autoedición

Surf Na bañera

2016, Músicas de Sastre

andamos en bici

2015, Músicas de Sastre

que nun te tarreza la naturaleza

2015, Músicas de Sastre

num mos gusten los llunes

2014, Músicas de Sastre

Pop Piquiñín

2014, Músicas de Sastre

Videoclips