Misiva ye una de les bandes más renomaes de la escena punk-rock d’Asturies. La so trayectoria principió en Grau en 2010 y ta marcada por facer un punk-rock rápidu y melódicu, influyíu por nomes de la escena californiana como Bad Religion o Rancid. Anque los sos trés primeros discos tán en dos versiones -una toa n’asturianu y otra toa en castellanu-, dende’l cuartu trabayu yá namás asoleyó la versión n’asturianu, llingua na qu’interpreten tamién tol so repertoriu en directo y que sonó en festivales tan prestixosos como’l Resurrection Fest o’l Tsunami Xixón.

Discografía

l'últimu aliendu

2020, Autoedición

en pie de xera

2017, Autoedición

invencibles

2015, Autoedición

gran mentira

2013, Maldito Digital

versiones vol.1

2012, Autoedición

Parte de la Solución

2010, Algamar Producciones

Videoclips

X