Skama la Rede ye un de los grupos referenciales de la segunda xeneración del Rock Astur. Músicos de Carreño y Gozón formaron en 2004 esta banda ska-punk influyía tamién pol folk asturianu, como demuestra l’usu de la gaita en toles sos composiciones. Tienen publicaos 4 discos d’estudiu, dellos singles y 1 compilatoriu pol so 15 Aniversariu. Nellos, rexistren un estilu inconfundible con unes lletres enllenes de reivindicación y nes que la crítica social y la ironía xueguen un papel bien importante. En 2010 ganaron el Premiu al Meyor Cantar en Llingua Asturiana.

Contratación

Redes sociales

Discografía

15 aniversariu

2019, Autoedición

Sois La Llume

2019, Autoedición

Escoyí

2019, Autoedición

Traidor

2019, Autoedición

Ella nun Escaez

2019, Autoedición

Avante

2014, L’Aguañaz

Ye Too Mentira

2010, L’Aguañaz

Echaos a la mar

2007, L’Aguañaz

La nuesa Hestoria

2005, L’Aguañaz

Videoclips

X