Toli Morilla ye’l más veteranu de la xeneración de cantautores posterior al Nuevu Canciu. Tamién ye de los más aclamaos, con dellos gallardones y nominaciones en premios musicales d’ámbitu estatal y asturianu. Con una cuidada propuesta musical qu’entemez el rock acústicu, la canción d’autor y el folk, tien una discografía que se remonta a 1998 y que ta formada por ocho referencies ente discos d’estudiu n’asturianu y castellanu, un directo, un compilatoriu y el CD de versiones de Bob Dylan n’asturianu. 

Discografía

Canciones transgénicas para el mundo mascota

2020, Algamar Producciones

Estándar & probes

2012, Goxe Producciones

Diez cantares de Bob Dylan n'asturianu

2009, Autoedición

Entropía

2006, Autoedición

Nueche d'insomniu: l'espectáculu

2005, L’Aguañaz

Nueche d'insomniu

2003, Dusty Roses Records

entre el barro y las preguntas

2002, Autoedición

nunca des la espalda

1996, Goxe Records

Videoclips

X